Suitsueemaldusautomaatika müük, paigaldus ning hooldus

Suitsueemaldusautomaatika seadmed moodustavad hoone tuleohutussüsteemi olulise osa. Tulekahju korral hoiavad nad evakuatsiooniteed suitsust vabad ja aitavad oluliselt kaasa inimeste päästmisele ning vara säilimisele. Suitsueemaldusautomaatika on varustatud iseseiseva reservtoitega, mis tulekahju korral ja võrgutoite katkemisel toimib 72 tundi.

 


Suitsueemaldusautomaatika: juhtimiskeskused 24V-48V

Pakume suitsueemaldusautomaatika tipptootja Actulux A/S-i ainulaadseid juhtimiskeskuseid, mille seeriates on lai valik funktsioone ning võimalusi. Võimalik on valida alates 1-rühmalistest SVM EI seeria mudelitest kuni 6-rühmalise SVL seeria mudeliteni. Juhtimiskeskused on sertifitseeritud vastavalt EN 12101-10 nõuetele.

Kaabelduse juhend

Suitsueemaldusautomaatika: SVM EI seeria juhtimiskeskus (Smoke Vent Mini Extra Input):

1 suitsueemalduse rühm / 1 ventilatsiooni rühm
24V 5A/8A

 

SVM EI seeria juhtimiskeskus

SVM EI 24V 1-rühmaline juhtimiskeskus sobib 24V DC elektriliste avamissüsteemide juhtimiseks nii suitsueemalduseks kui igapäevaseks ventilatsiooniks. Juhtimiskeskus on varustatud kontaktidega väliste signaalide vastuvõtmiseks (suitsueemalduse käivitusnupud, tuleohutussüsteemide indikatsiooni- ja juhtimistabloo, suitsu- ja kuumaandurid, ventilatsiooni lülitid, termostaadid, niiskusandurid, ilmastikuandurid). Juhtimiskeskused on võimalik BUS siiniühenduse kaudu seadistada ühtseks terviklikuks süsteemiks. SVM EI juhtimiskeskused on kompaktse ja elegantse disainiga ning sertifitseeritud vastavalt EN12101-10 klassile A (sh. 72h reservoide). Saadaval mudelid esikaanele integreeritud suitsueemalduse käivitusnupuga kui ventilatsiooni lülitiga. Kõikidel mudelitel võimalik lõppasendite indikatsiooni suunamine käivitusnuppudesse (Extra Input sh. indikatsiooni ahela kontroll).

Tooteleht SVM EI 24V

Paigaldusjuhend SVM EI OC 24V 5A 8A

Suitsueemaldusautomaatika: SV seeria juhtimiskeskus (Smoke Vent):

2 suitsueemalduse rühma / 2 ventilatsiooni rühma
24V/48V 8A/24A/30A/32A

 

SV seeria juhtimiskeskus

SV 2-rühmaline juhtimiskeskus sobib 24V DC või 48V DC elektriliste avamissüsteemide juhtimiseks nii suitsueemalduseks kui igapäevaseks ventilatsiooniks. Unikaalne 6ch moodul võimaldab tsoonipõhiseid ning keskusepõhiseid seisundi signaale saata tuleohutussüsteemide indikatsiooni- ja juhtimistabloosse. SV juhtimiskeskused on võimalik seadistada nii 1-rühmaliseks, 2-rühmaliseks kui BUS siiniühenduse kaudu kombineeritud rühmadeks. 3 erinevat ventilatsiooni juhtimise seadistuse valikut standardvarustuses. SV juhtimiskeskused on kompaktse ja elegantse disainiga ning sertifitseeritud vastavalt EN12101-10 klassile A (sh. 72h reservoide). Kuni 10 ahela (avamissüsteemi) monitooring ühe mootoriväljundi kohta.

Tooteleht SV 24V 48V

Paigaldusjuhend SV 24V 48V

Suitsueemaldusautomaatika: SVL seeria juhtimiskeskus (Smoke Vent Large):

1-6 suitsueemalduse rühma / 1-6 ventilatsiooni rühma
24V – 15A/20A/32A/40A/50A;

48V – 10A/15A/20A/32A/50A 

SVL seeria juhtimiskeskus

Uue põlvkonna kuni 6-rühmaline suitsueemalduse juhtimiskeskus (UUS!) . Standardvarustuses 2 suitsueemalduse ning ventilatsiooni rühma ning võimalik lisada kuni 4 Add-On suitsueemalduse ning ventilatsiooni rühma. 2-sooneline CAN Bus, 2-sooneline Powerline. Iga rühm eraldi või kombineeritult juhitav. Lisamoodul tuleohutussüsteemide indikatsiooni- ja juhtimistabloo jaoks. Täiesti uudne suitsueemalduse käivitusnupp iMCP (2-sooneline ringühendus, käivitusnupul sisendid ventilatsiooni lüliti ja suitsuandurite ühendamiseks – ei ole vaja eraldi kaablit vedada tuulutuse jaoks). Mobiilirakenduse kaudu seadete muutmine, hoolduskalender, sündmuste register, 3D videojuhendid jpm. Sertifitseeritud vastavalt EN12101-10 klassile A (sh. 72h reservoide).

Tooteleht SVL 24V 48V

Paigaldusjuhend SVL 24V 48V


Suitsueemaldusautomaatika: lisatarvikud

suitsueemaldusautomaatika lisatarvikud

Pakume laia valikut lisatarvikuid ja mooduleid avamissüsteemidele ning juhtimiskeskustele. Lisatarvikute ning moodulite kaudu saab luua nii standardlahendusi, erilahendusi kui täisautomatiseeritud lahendusi.